google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Beste investering in mijzelf ooit!

Zojuist na 3 maanden intensieve training met Jon het “body sculpting program” afgerond en ik ga super strak en zeer gemotiveerd zelfstandig verder. Alleen de naam maakte het voor mij al erg aantrekkelijk. Zelf je eigen lichaam vormgeven wie wil dat nou niet!

Mijn primaire doel was een mentale boost en het voorkomen van een ‘winterdepressie’. Het fysieke was voor mij meer secundair aangezien ik al redelijk in shape was, ik had door af en toe hard te lopen al een redelijke basisconditie. Tijdens mijn intake met Jon had ik ook aangegeven dat het mij voornamelijk ging om de “fun” om eens met een PT te trainen, te kijken wat er voor mij nog te verbeteren viel en zowel mijn body als mind eens extra uit te dagen!

En dat heb ik geweten…3 maanden 3x per week een uur 1:1 met een topsporter en toptrainer als Jon. Mentaal gaf elke training mij weer een boost en fysiek werd ik elke week zichtbaar(!) sterker. Niet alleen heb ik enorm veel geleerd, ik had nog nooit echt mijn buikspieren getraind (deze sloeg ik tijdens lesjes altijd over) en ik had nog nooit meer dan 1 kilo gelift, maar de zeer professionele, plezierige en tailormade aanpak van Jon hebben erin geresulteerd dat ik nu ruim 100 sit-ups per keer doe en met gemak meerdere kilo’s lift, als een echte pro! Als bonus ben ik meerdere kilo’s afgevallen en ruim 3-5 cm. strakker, wat voor mijn slanke postuur echt een topprestatie is en zoals gezegd boven verwachting. Ik kan dan ook niet anders dan deze training aan iedereen aanbevelen, alles wat je er in stopt krijg je namelijk dubbel en dwars terug. Beste investering in mijzelf ooit met het allerhoogste rendement!

Ook het voedingsadvies van Elize is top. Ik werk (vaak meer dan) fulltime en met 3 trainingen in de week heb ik wel een kleine aanpassing moeten doen. Beste tip van Elize: kook om de dag en neem een bakje mee naar kantoor, zo eet je ook goed op de trainingsdagen. Echt super goed en makkelijk te implementeren in de praktijk. De focus ligt op toevoegen van de juiste onderdelen en ik was aangenaam verrast door het voedingsschema dat speciaal voor mij was opgesteld, veel variatie en prima snacks. Kortom, alleen maar plussen en winst voor mij!.

Elize en Jon hebben er in mij een ambassadeur bij. Beide zijn echte professionals met oog voor de persoon, zij stellen mij als client centraal, luisteren naar mijn behoefte en hebben meer dan het beste in mij naar boven gehaald!. Bij deze hartelijk dank, the pleasure was all mine! Audra

Benieuwd wat Jon voor jou kan betekenen? 

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0