27 kilo verloren en 27 centimeter in taille kwijt

Na jaren van een ongezonde levensstijl met de illusie en ook focus dat ik niet te zwaar was, ben ik van de één op andere dag overgestapt het programma de Iron Man! Maar voordat ik hier over wil uitweiden zal ik eerst uitleggen hoe mijn dagen de afgelopen jaren eruit zagen.

Na een mooie tijd van studeren ben ik volledig in het werk gesprongen en bestond mijn leven uit werken, ongezond eten en slapen maar met name veel onregelmatig werken. De dagen vulde zich met de ongezonde levensstijl waarin sporten niet voorkwam en ik me niet bewust was van de verkeerde producten die ik aan het eten was. Toch was ik wel in deze jaren altijd “lid” gebleven van een sportschool maar dan met de nadruk op lid, oftewel elke maand betalen maar vooral niet trainen.

Wellicht voor vele een herkenbare situatie want als het dan weer eens zover was dat ik vol goede moed naar de sportschool ging was dit niet meer dan een slappe work out op de cross trainer, fiets en wat gegoochel met gewichten. Ik wist eigenlijk niet wat ik precies moest doen om de juiste resultaten te behalen. Behalve deze uitspattingen van maximaal twee weken sporten (want dan had ik het wel weer gezien) was ik me gewoonweg niet bewust van het slechte eetpatroon wat ik erop nahield. Ik ben werkzaam in de Horeca dus onregelmatig eten en vaak te vet was dan ook niet ongewoon en behoorde tot een dagelijkse invulling.

Na vele ongezonde jaren was het dan eindelijk zover, november 2013 was ik er op een dag helemaal klaar mee. De manier waarop ik bezig was zorgde voor veel vermoeidheid en meer kilo’s. Ik ging op zoek naar een uitdaging waarvan ik zeker wist dat die mij verder zou helpen, want zonder uitdaging en progressie is het voor mij snel over. Ik moest iemand vinden die mij elke dag, week en maand zou stimuleren met doelstellingen zoals: afvallen, spierweefsel opbouwen en advies/aanpassingen in mijn levensstijl betreffende eten en drinken.

Nou ik kan jullie wel vertellen dat na het zoeken op internet ik niet 1 persoon vond maar 2 mensen, Jon en Eliza, die mij wel wilde helpen met de eerder genoemde doelstellingen. Om te beginnen had ik eerst een “intake”gesprek met Jon. Hier mocht ik aangeven wat ik precies wilde bereiken met deze personal training. Jon gaf hierbij aan dat Eliza en hij veel voor mij konden betekenen maar dat alles bij jezelf begint. Dat was duidelijke taal, want als je zelf niet wilt kun je blijven sporten en lijnen maar het effect is natuurlijk nooit het gewenste. Ik sprak uit, en zette daarmee definitief een mentale knop om, mijn focus ligt vanaf nu volledig op de benoemde doelstellingen. Dat gezegd hebbende had Jon wel een passend programma voor me: IRON MAN!

Eliza schreef direct een persoonlijk advies betreffende mijn levensstijl omtrent eten en drinken. Ik noem dit expliciet “levensstijl” omdat diëten/ lijnen of crashen voor mij absoluut geen optie zou zijn. Dit hou ik gewoonweg niet vol dus moest het een eetpatroon zijn wat ik de rest van mijn leven kan aanhouden. Dat is gelukt, veel variatie met gezonde producten in combinatie met het programma Iron Man hebben tot grote veranderingen geleid. Doordat mijn lichaam zich kon voeden met de juiste voedingsstoffen, dankzij Eliza, was mijn uithoudingsvermogen om te sporten ook veel langer.

De eerste weken waren een echte turn around in mijn leven, 3 keer per week het maximale eruit halen in de sportschool met Jon zorgde voor de juiste motivatie. Ik zal er niet om liegen maar de eerste weken ging er geen dag voorbij zonder spierpijn. Na verloop van tijd ga je eigenlijk ook wel een beetje genieten van de spierpijn, je voelt dat je leeft en er is een verandering bezig in je lichaam. Door de 1 op 1 trainingen met Jon, die elke keer weer de lat een stukje hoger legde ben ik in staat geweest om eigenlijk heel snel, een half jaar waarvan 8 weken het programma Iron Man en daarna zelf 2 keer per week sporten en 1 dag in de week met begeleiding van Jon, 27 kilo af te vallen en 27 cm verloren in de taille. Niet normaal meer!! Echt een grote verandering die ik zelf nooit had kunnen realiseren zonder de hulp van Eliza en Jon. Door Jon en Eliza heb ik de lol weer gevonden in het gezonde leven vol sport en energie, mijn dank is groot! Verder kan ik dan ook iedereen aanraden die bereid is om zijn of haar mentale knop om te zetten contact op te nemen met Jon en/of Eliza, want zij gaan ervoor zorgen dat jij tot je resultaten komt!!

Benieuwd wat Jon voor jou kan betekenen? 

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0