google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Referenties

Stiekeme kilo’s

De afgelopen jaren zijn er stiekem wat kilo’s bijgekomen. Dat besefte ik pas echt toen ik afgelopen zomer mijn zomerkleren aan wilde trekken en ze bijna allemaal niet meer paste. Dat was het moment waarop ik besloot actie te ondernemen.

Ik ben begonnen met sporten en heb mijn eetpatroon aangepast. Om het maximale resultaat te bereiken binnen een zo kort mogelijke periode heb ik in oktober de hulp van Jon ingeschakeld. Het was even omschakelen…’s Ochtends voor mijn werk trainen op dinsdag en donderdag en op zaterdagochtend ook nog eens. Maar al snel voelde ik me een stuk fitter.

De resultaten die ik behaalde in zo’n korte tijd waren al helemaal een stimulans om door te zetten. En als ik een keertje geen zin had was Jon er wel om te zorgen dat ik doorzette. En zelfs als ik alleen aan het trainen ben hoor ik die stem op de achtergrond; “Mind on the muscle…”.

Nu, eind januari, met wat maandjes trainen erop zitten en zelfs nog een maand vakantie ertussendoor pas ik al mijn zomerkleren weer. Het leukste vind ik nog dat men denkt dat ik veel meer afgevallen ben dan ik daadwerkelijk ben. En dat is iets wat je niet met “diëten” kan bereiken maar door te trainen in combinatie met de juiste voeding. Want hiermee kun je je lichaam “vormen”.

Ik ben er nog niet maar al een heel eind op de goede weg. Voel me lekker in mijn vel, energievol en fit. Jon, thanks for the support.

Wil jij ook klaar zijn voor de zomer?

“Beste investering in mijzelf ooit!”

Gemotiveerd worden en blijven?

Een stok achter de deur

Geen tijd en een druk bestaan is altijd een excuus. Maar door de positiviteit van Jon weet ik nu wel beter. Wat is het super als je traint en je ziet resultaat. Na 6 weken trainen is mijn lichaam al zo veranderd dat het andere mensen opvalt. Het voordeel van een personal trainer is dat je altijd weet of je het goed doet en zijn kennis en ervaring laten ervoor zorgen dat het veel sneller gaat dan in een sportschool.

Je hebt een stok achter de deur en iemand waar je op kunt bouwen. Daarnaast is er een vertrouwensband omdat hij ook graag resultaat wil zien. Het meest positieve aan Jon is dat hij je altijd weet te motiveren en je altijd steunt, ook al heb je ook wel eens geen zin!

Gert van de Berg

“Fit is not a destination, it’s a way of life”

Mijn leven weer terug na een burn-out…

Begin December 2012 ging het niet meer, ik moest mij ziekmelden als gevolg van een burn-out. Ik moest al snel weer terug aan het werk van mijn leidinggevende, re-integreren, enkele uurtjes per week en vooral geen stressvolle dingen doen. Naast het re-integreren was ik te moe om privé nog andere dingen te doen, behalve op de bank te hangen en tv te kijken.

Na 7 maanden op de bank gehangen te hebben en daarbij ook erg veel slechte dingen gegeten te hebben, was ik het zat. Inmiddels was ik 15 kilo zwaarder en ik besefte dat ik nooit alleen van de bank af zou komen. Via google had ik de website van Jon gevonden. Na een plezierig en vooral open introductie gesprek was ik al meteen ervan overtuigt dat Jon diegene was die mij van de bank af ging helpen.

Begin Juli 2013 ben ik begonnen met 3 keer per week trainen samen met Jon. De eerste 2 weken waren erg zwaar. Een ander (gezonder) dieet, sporten en spierpijn zorgde ervoor dat ik het bijltje er al snel bij neer wilde leggen. Jon trok me hier doorheen. Ik kwam erachter dat hij niet alleen goed is in sport trainingen geven, maar ook er goed in is om iemand mentaal kracht te geven. Ik zette door. Na 7 weken begon ik iets te voelen. Ik begon me energieker te voelen, gelukkiger. Ik ging inmiddels al met veel plezier naar de sportschool. Ik merkte dat ik, vooral op de dagen dat ik naar de sportschool ging, ik beter kon omgaan met stressvolle dagen en dan ik weer een glimlach op mijn gezicht had.

Het ging niet altijd even goed, soms waren er periodes die mentaal weer een stuk zwaarder waren voor me. En elke keer wist Jon mij hier ook mee te helpen. Hij gaf me de kracht om door te gaan. Met behulp van zijn kracht en steun heb ik een aantal moeilijke knopen kunnen doorhakken in mijn leven.

Ik heb weer voor mezelf gekozen. Inmiddels Februari 2014, 13 kilo lichter en meer spierweefsel rijker, heb ik me een gezonde voedingsstijl eigen gemaakt. Als ik nu een stressvolle dag heb, zorg ik dat ik tijdens het sporten die stress weer laat wegglijden. Sport is niet meer weg te denken uit mijn levensstijl.

Ik heb daarnaast meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ben gelukkiger en sta positiever in het leven. Zonder Jon had ik nooit zo ver kunnen komen.

Bedankt Jon, je hebt me mijn leven weer terug gegeven!

Ook last van stress of een burn-out?

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0