google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Voeding en supplementen zijn belangrijk voor resultaat!

Voeding en supplementen, het is niet makkelijk. Wat is waar en wat is onzin? Onze visie is om de juiste manier trainen te combineren met de juiste voeding voor optimaal resultaat. Voeding is echter in de afgelopen jaren een uitdaging geworden. Door verkeerde gewoontes, druk leven zijn we ongezonder gaan leven. Met onze voedingsadviezen helpen wij jou om hierin verbetering aan te brengen. Nu gaan we nog een stap verder…. Maar waarom?

Verarming van voeding

Vandaag de dag bevat voeding vele malen minder vitamine en mineralen dan 30 jaar geleden. Zo is bijvoorbeeld vraag naar groente en fruit zo groot dat de kleine locale boeren het niet meer geproduceerd krijgen. Dit betekend dus importeren en om te zorgen dat jou fruit rijp in jou fruitschaal beland en niet verrot word het “niet rijp” geplukt, ingevroren en verscheept. Je kunt jezelf voorstellen dat dit niet goed is voor de hoeveelheid vitamine en mineralen. Sommige producten zijn met 75% terug gelopen in vitamines! Een van de redenen om extra supplementen te gebruiken dus.

Optimale gezondheid

Vroeger betekende gezond: “niet ziek zijn”. Tegenwoordig ligt de lat hoger. We willen ons fit en energiek voelen, we willen een drukke baan combineren met een actief sociaal leven. We willen er jong uitzien en onszelf jong voelen. Dit betekend dat je lichaam dus MEER vitamine en mineralen nodig heeft dan de gewone ADH. En dit is dus een probleem met de verarming van voeding. Vandaar  supplementen. Met 1 supplement Vitamine C 1000 mg eet je net zoveel vitamine C als je in 19 kiwi’s vind!

Opneembaar door het lichaam

Er is van alles te koop in de wereld van de supplementen. Van goedkoop tot enorm duur. Wat is nou goed? Wat is het verschil? De juiste supplementen zijn bio identiek. Dit wil zeggen dat de stoffen lichaamseigen zijn en dus worden opgenomen en niet gewoon worden uitgeplast. Daarnaast moeten de concentraties hoog genoeg zijn en combinaties gemaakt worden die in de natuur ook voorkomen. Daarom hebben wij gekozen om met de beautysupps samen te gaan werken. Deze supplementen lijn is ontwikkeld door een team van medisch biologen en voeding ingenieurs met als doel er goed uitzien door van binnen goed voor jezelf te zorgen.

Meten is weten!

Supplementen zijn een aanvulling van voeding en geen vervanging. Ben jij benieuwd wat supplementen voor jou dagelijkse gevoel van fitheid en energie kunnen betekenen? Graag analyseren wij voor jou welke supplementen jij het beste kunt gebruiken. In ieder programma krijg je een voeding analyse en maatgemaakt advies op gebied van voeding en supplementen. Wil je meer weten? Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefles en wij vertellen je meer!

0
gezondere lunchopgezette buik