google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Snow Ready Fitness Plan

Ga jij ieder jaar op wintersport en wil je dit jaar top fit zijn? Dan is het belangrijk dat je NU begint met trainen!

Ken je het probleem dat je spieren vaak al aan het begin van de wintersport beginnen te verzuren? Dit is niet vreemd want tijdens je wintersport gebruik je weer hele andere spieren dan de spieren die je ‘normaal’ gebruikt. Daarom is het belangrijk om voorafgaand aan je wintersport te gaan trainen. En dan niet 2 weken van tevoren. Nee, wij adviseren altijd om 2 maanden van te voren te beginnen met de training.

WAAROM VOORBEREIDEN? 

Het is belangrijk dat je je voor bereid op je wintersport, waarom? Niet alleen zorgt het voor minder blessures, het zal er voor zorgen dat jij fit van start kunt gaan. Het wordt makkelijker voor jou om de klappen van het skiën of snowboarden op te vangen. Natuurlijk is deze training niet bedoelt zodat jij ineens van de rode of zwarte piste kan afknallen, een aantal weken trainen zal jouw wintersport een stuk aangenamer maken.

SNOW READY FITNESS PLAN BIJ JON HORTON

Jon Horton is een gerespecteerde Personal Trainer in de provincie Utrecht. Speciaal voor alle wintersporters hebben wij het Snow Ready Fitness Plan bedacht. Het Snow Ready Fitness Plan bevat oefeningen die perfect zijn ter voorbereiding aan jouw wintersport. Alle plannen van Jon Horton worden aangepast aan jouw eigen behoeftes en wensen.

Hierbij adviseren wij om dit plan 2 maanden voordat je op wintersport gaat te gaan doen. Het voordeel aan sporten met een Personal Trainer is dat je het onderste uit de kan wordt gehaald voor een geweldig resultaat.

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles? Of wil je meer informatie? Laat je gegevens achter in het contactformulier zodat wij contact met je op kunnen nemen!

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0