google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Iron Man

Meer

Spiermassa

Lager

Vetpercentage

Bredere

Borstkas

Fitte

Uitstraling

Sterker, fitter, breder!

Of wij spiermassa kunnen bouwen? Kijk naar Jon Horton en je hebt je antwoord. Dit is wat Jon al 30 jaar doet; een lichaam bouwen om maximaal te kunnen presteren. Is je doel een indrukwekkende borstkast of een krachtiger lichaam voor topsport? Dan is Jon Horton de beste personal trainer in Nederland op dit vlak die jou hierbij kan helpen.

Wat gaat het Iron Man programma jou brengen?

Resultaat!

Dankzij intensieve krachttrainingen die jouw lichaam pushen maximaal te presteren bereik je snel zichtbaar resultaat in spierdefinitie. Jon weet dankzij 30 jaar ervaring in topsport precies wat een lichaam kan en hoe hij ervoor moet zorgen dat het lichaam gaat ontwikkelen.

Techniek en focus

Keep your mind on the muscle! Door de juiste combinaties in oefeningen en sets te maken én de focus te houden op de spieren die je traint, bereik je vele malen meer resultaat. Jon zal je leren hoe je uit jouw trainingen maximaal effect haalt.

Op maat gemaakt voedingsplan.

Leren wat te eten om het maximale uit je trainingen te halen en tegelijk een haalbaar plan voor een drukke levensstijl. Dankzij 20 jaar ervaring in topsportvoeding is Eliza in staat duidelijkheid te geven over wat te eten en wat niet.

Ik wil

Spiermassa

Sterker worden

Meer energie

De Iron Man look

Programma op maat

Dankzij jaren lange ervaring is Jon Horton een specialist in spiermassa programma’s. Door de combinatie van de juiste training methodes, juiste voeding en het maximale uit trainingen te halen bereiken wij resultaat binnen een zeer korte periode. Bredere borstkast en armen, plattere buik en fitte uitstraling. Het Iron Man Programma is ontwikkeld voor mannen die ongeacht de leeftijd een gespierd lichaam willen hebben of behouden.

Je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Alleen sportkleding, een flesje water en een handdoek.

Dit is een afbouwprogramma waarbij de client zelf langzaam overgaat naar zelfstandig trainen. In het begin traint Jon 2 keer per week mee en traint de klant 1 keer per week zelfstandig. Later traint jon 1 maal per week mee en traint de klant 2 keer per week alleen.

Voedingsadvies

We starten met het bijhouden van een voedingsdagboek van 3 dagen. Hiervan maakt Eliza een op maat gemaakt voedingsprogramma. In dit voedingsprogramma zit voeding die je gewoon in iedere supermarkt kan kopen. Er wordt rekening gehouden met drukke levens, zakendiners en/of koken voor het hele gezin. Ook krijgt men hier levensstijl adviezen bij.

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0