google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Plattere buik en meer energie?

3 TIPS  EN EEN DOWNLOAD VOOR MEER ENERGIE EN EEN PLATTERE BUIK? 

In de hedendaagse maatschappij hebben we het allemaal druk. We combineren en drukke baan, een familie, een sociaal leven en dan moeten we ook nog optimaal eten. Dit laatste lukt vaak niet. Gevolg… Minder energie en vaak een opgezette buik. Om jou daarmee te helpen volgen hier 3 tips voor meer energie en een plattere buik! Daarnaast vind je een download met een recepten maker om het super makkelijk voor jou te maken.

Gemaakt voedingsprogramma

Alle cliënten van Jon Horton Personal Training ontvangen een op maat gemaakt voedingsprogramma. Deze sluit perfect aan bij de doelen en past tegelijk in een druk leven.

In de 10 jaar dat we deze adviezen maken is er 1 grote overeenkomst tussen 90% van alle schema’s die wij maken…. Ze hebben meer Vocht, Vezels en Vitamine nodig.

Waarom heb je meer vocht, vezels en vitamines nodig voor meer energie en een plattere buik?

Vitamine (en mineralen) sturen ontelbare processen aan in het lichaam. Om vitaal en fit te zijn hebben we een grote hoeveelheid van deze kleine onzichtbare wondertjes nodig. Vezels zorgen voor een goede darmwerking waardoor al deze vitamines in het lichaam kunnen komen. Daarnaast krijg je een plattere buik door vezels, leuke bonus! Tot slot vocht voor een mooiere huid, strakkere buik, meer energie, minder hoofdpijnklachten… enz. enz. enz. De lijst is oneindig!

Door de versnelde groei van gewassen bevatten groente en fruit minder vitamine en mineralen dan jaren geleden. Om voldoende stoffen eruit te halen hebben we dus meer nodig dan voorheen. Ons advies: tussen de 250 tot 500 gram per dag!

HOE KRIJG JE MEER ENERGIE EN EEN PLATTERE BUIK?

Met deze drie tips die je meer energie geven en een plattere buik:

  1. Eet bij iedere maaltijd een flinke portie groente zoals roerei met groente voor ontbijt, salade voor lunch en diverse groente voor diner.
  2. Drink zeker 2.5 liter water of groene thee per dag
  3. Neem 2 keer per dag een groene smoothie. Het vult en zorgt voor een flinke dosis vocht, vezels en vitamine

Om je te helpen groene smoothies te maken hebben we een download met een recepten maker voor je ontwikkeld. Daarnaast vind je hierin op de laatste pagina een absoluut wonder product: Beauty Supp Ultra Greens! Dit product levert je vitamines vergelijkbaar met wat je uit 500 gram groente haalt, het bevat groente thee, detox en aminozuren.

Enjoy! Klik hier voor de GROENE SMOOTHIES RECEPTEN MAKER

0
Personal Trainer Utrecht