Jon Horton Personal Trainer Utrecht wint award hoogste waardering cijfers in Utrecht!

Jon Horton Personal Trainer Utrecht wint award hoogste waardering cijfers in Utrecht!

Gisterenavond was het zover! De Award avond voor de Beste Personal Trainer 2017 vond plaats in Studio Aalsmeer. Tijdens de spectaculaire Brooklyn Broadway Show kregen de Fitness Clubs, Ketens en Personal Trainers uit Nederland te horen wie er verkozen waren voor deze Award.

Welke Awards wint Jon Horton Personal Trainer Utrecht?

Er waren diverse Award te winnen waarvan Jon Horton Personal Trainer Utrecht er maar liefst 2 mee naar huis mocht nemen!

  1. Hoogste waardering cijfers voor Personal Trainers in Utrecht
  2. De creativiteit award, voor meest creatieve campagne

Er waren bubbels, foto momenten, show en vooral heel veel enthousiaste collega’s uit het hele land. Jon en Eliza reisde samen met dochter Anisha om de prijzen in ontvangst te nemen.

Wij zijn trots op de ruim 210 mensen die gestemd hebben en ons het gemiddeld het cijfer: 9,46 hebben gegeven! In het jaar van ons 10-jarig jubileum zien wij dit als een kers op de taart!

Hoe is Jon Horton Personal Trainer Utrecht begonnen?

10 jaar geleden starten Jon en Eliza het bedrijf voor Personal Training in Utrecht onder de toenmalige naam Get Fit NOW. Personal Training stond toen nog in de kinderschoenen. Het aantal professionele personal trainers in het Nederland waren toen nog op 1 hand te tellen.

Het begin was op een sportveld met vooral oefeningen met lichaams eigen gewicht. De eerste investering was een dumbbellset met “spinners”. Dit is een soort schroefsysteem waarmee Jon de gewichten kon wisselen door er plaatjes bij en af te halen. Vele blaren op zijn handen later schafte Jon en Eliza het eerste dumbbellset tot 20 kilo aan. Ook niet echt handig, want een dumbbellset van tot 20 kilo weegt toch zo’n 220 kilo. Op dat moment werkte Jon nog bij mensen aan huis. Er zijn heel wat karretjes versleten in die tijd om de dumbels in te vervoeren

In 2014 was het grote moment aangebroken, Jon en Eliza opende hun eigen Personal Training Studio in Utrecht. Volledig ingericht met dumbbells, squat rek, kabel machines, cardio apparatuur en kleedruimte met douche. Er is ruimte genoeg om 3 mensen tegelijk te trainen. Tevens werd de website veranderd en een totaal nieuw marketingplan opgezet.

Wat is de toekomst?

In het jubileum jaar worden 4 online magazines uitgegeven ter ere van het 10-jarig bestaan. De eerste twee uitgeven kunt u hier downloaden: magazine deel 1 en magazine deel 2

Op 24 augustus 2017 is de officiële datum en hier rondom heen zullen diverse activiteiten worden gepland. Wat er dit jaar nog meer staat te gebeuren in dit jaar? Er is groot nieuws… Maar dat houden wij nog even geheim! Voor nu gaan wij genieten van onze award en mooie herinneringen.

Dank jullie wel allemaal die mee geleefd hebben, gestemd en gesteund hebben!

Jon en Eliza

0