google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Online begeleiding van Jon Horton Personal Trainer

ONLINE COACHING VIA PORTAAL EN APP

Resultaten worden geboekt door wat we iedere dag opnieuw doen. Bij Jon Horton Personal Training train je 1 tot 3 keer per week met Jon en op alle andere momenten houden we contact via onze app en het online portaal.

Alle cliënten van Jon Horton Personal Training maken gebruik van deze aanvullende online begeleiding. Omdat wij al onze cliënten als VIP’s zien, is iedereen kosteloos ingeschreven in het luxe “pro” programma. Wat zou u kunnen met deze apps en het portaal?

TRAINING SCHEMA’S:  Jon post hier voor u op de dagen dat u zelfstandig traint of voor op vakantie uw trainingsschema’s inclusief foto’s en video.

 

VOEDING BEGELEIDING:  U kunt hier uw dagelijkse voeding invoeren zodat wij u optimaal online kunnen begeleiden. Tevens is het mogelijk hier uw persoonlijk voedingsplannen te ontvangen.

JON HORTON COMMUNITY: Op de community vind u andere cliënten die samen met u hard werken om resultaten te bereiken. Dit is een interne social media, alleen toegankelijk voor cliënten van Jon Horton Personal Training.  Tevens zal Jon hier regelmatig een uitdagingen, recepten, en andere inspiratie posten.

VOORUITGANG TRACKER: U kunt hier uw resultaten invoeren waardoor wij u kunnen bijsturen wanneer nodig. In een latere fase word het zelfs mogelijk om met een “fit-armband” 24 uur per dag uw stappen, slaap en verbrande calorieën te tracken. Vind u dit interessant? Laat het Jon weten!

APP EN ONLINE PORTAAL: Gemak dient de mens. Daarom is alles is in te voeren op onze persoonlijke app of online in het portaal. We hebben gekozen voor de samenwerking met een groot internationaal bedrijf wat garandeert dat de software en apps uitermate gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast vind u hier in een later moment ook onze webshop voor het kopen van supplementen.

Hoe starten als u client bent geworden?

Stap 1: U ontvangt een email van ons met daarin een activatie link voor uw account. Bij deze activatie word gevraagd naar uw geboortedatum, gewicht, lengte, inspanning en slaaptijden. Dit is nodig om een optimale berekening te maken voor uw dagelijkse behoefte aan calorieën en nutriënten.

Stap 2: Download de apps. ( Virtuagym app en de Virtuagym voeding app). U vind de link naar de app in de activatie email.

Stap 3: Kijk alvast rond, laat een berichtje achter op de community als je wilt.

Stap 4: Vul 3 dagen of langer uw voeding in op de voeding app. 1 keer per week evalueren wij alle ingevoerde voeding. U ontvangt via de app adviezen om bij te sturen. Mocht u een nieuw voedingsadvies willen mag u dit aangeven bij Jon. Wij zullen deze dan in uw app plaatsen voor makkelijk gebruik.

Nog geen client maar wel interesse? Vraag een gratis proefles aan! https://jonhorton-personaltrainer.nl/proefles/

0
Award hoogste waarderingresultaat