Jon Horton is genomineerd voor de Dutch Fitness Awards!

YES! Ook dit jaar is Jon Horton Personal Training in Utrecht weer genomineerd voor de Dutch Fitness Awards! Wij zijn ontzettend trots dat wij ook dit jaar weer mee mogen doen aan deze Award. Natuurlijk willen wij heel graag winnen en daarbij hebben wij jou hulp hard nodig!

Dutch Fitness Awards

De Dutch Fitness Awards gaat vanaf 26 maart 2018 opzoek naar de beste Fitnessclubs en Personal Trainers in Nederland. De Award wordt uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er ook een landelijke winnaar. Die wij stiekem wel heel graag willen zijn!

Stem op Jon Horton

Tot 10 mei 2018 kan er worden gestemd op de website van Dutch Fitness Awards. Wanneer je online je stem uitbrengt vergeet dan niet je stem te bevestigen in de e-mail die je krijgt! Het liefst ontvangen wij alleen maar 10en natuurlijk, maar wij hopen dat je het zo eerlijk mogelijk invult!

Als stemmer maak je daarbij ook nog kans op mooie prijzen:

  1. Meet and Greet met Maan;
  2. Meet and Greet met Katja Schuurman;
  3. Een luxe hotelovernachting voor 2 personen;
  4. Een wellnessdag voor 2 personen. Een heerlijke dag ontspannen;
  5. Een bioscoopbon voor 2 personen.

Dus STEM OP JON HORTON!

Tussenstand

Op dit moment staan wij bovenaan in de gemeente categorie, maar wij willen ook de provincie categorie winnen! Dus we zijn er nog niet en daarom vragen wij jou nogmaals om te stemmen op Jon Horton Personal Training in Utrecht! Wij zijn je eeuwig dankbaar! STEMMEN STEMMEN STEMMEN!

0
resultaat