google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Gezondere lunch! 5 tips en 8 recepten

Gezondere lunch dankzij 5 tips en 8 recepten

Wat kan je doen voor een gezondere lunch?

Voeding is 50% van het resultaat wat je bereikt op gebied van afvallen, spiermassa en algemene gezondheid. Zonder voeding kan het lichaam niet optimaal presteren. Iedereen krijgt bij Jon Horton Personal Training Utrecht bij ieder programma gratis een analyse van je voeding gewoontes. We kijken wat je exact tekort komt aan vitamine en mineralen. We zorgen dat je voldoende koolhydraten, eiwitten en juiste vetten binnen krijgt om je doelen te bereiken.

Zorg voor lekker eten!

Naast de juiste dingen eten is het belangrijk om ook variatie te hebben. Iedere dag kip met broccoli is geen goed idee. De eentonigheid zorgt ervoor dat mensen vaak later weer slechter gaan eten. Eten moet naast gezond ook nog wel lekker zijn.

Geen straf maar heerlijk

Eten is immers een belangrijk onderdeel van het jezelf goed voelen. Als gezond eten een straf word houd je het niet vol. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat een lekkere maaltijd hormonen vrijmaakt in je lichaam die je een goed gevoel geven.

Jammer genoeg komt dat vaker voor bij iets slechts eten en dat is dan een van de redenen dat mensen het ook blijven eten. Hoe geweldig is het nou als je een goed gevoel kan krijgen van gezond en lekker eten? Het gebruik van kruiden, de juiste koolhydraten, variatie en creativiteit helpt daar enorm bij.

Lunch variaties

Wij horen van onze clienten dat ze de meeste moeite hebben met het zoeken van variatie voor de lunch. Makkelijke recepten die je kunt meenemen naar werk. Makkelijk voor te bereiden zijn. Anders dan de standaard boterham. Heb jij daar ook moeite mee?

Wij hebben voor jou een gratis inspiratie boekje gemaakt voor lunch recepten. Er staan 5 tips voor succes in en 8 recepten goedgekeurd door Jon Horton. De recepten kan je aanpassen op je benodigde voedingsbehoefte in koolhydraten, vetten en eiwitten.

Download hier: Jon’s choice lunch recepten helemaal gratis:  jons-choice-lunch-recepten

Deze keer hebben wij gekozen voor gezondere lunch recepten. Houd onze blogs in de gaten, wij zullen snel slimme ontbijt recepten en snelle diner tips gaan posten.

Eet smakelijk.

0
voeding en supplementen zijn belangrijk voor resultaat