Welkom op de website van Jon Horton DE personal trainer in de omgeving van Maarssen. Jon is de Personal Trainer in Maarssen die u naar een top conditie brengt! Dankzij 30 jaar ervaring bereiken wij het snelste resultaat. Wilt u 10-20 kilo afvallen? Slanker, strakker of juist meer spiermassa. Betere gezondheid en lekkerder in je vel. Uw resultaat is ons doel.

PERSONAL TRAINER Maarssen

Jon Horton is dé personal trainer in Maarssen die u helpt uw doelen te bereiken op gebied van afvallen, spiermassa en gezondheid. In een korte tijd bereikt u snel resultaat door de combinatie van optimaal trainen en persoonlijke voeding begeleiding.

Van de topsporter in de USA naar Personal trainer in Maarssen. Jon is Amerikaan en werkt nu 10 jaar in Maarssen. Het beste uit mensen halen is wat hij al zijn hele leven doet. Als topsporter in American Football behaalde Jon vele kampioenschappen waaronder een wereldkampioenschap. De passie en drive past Jon nu toe om het beste uit de mensen te halen die bij ons trainen.

Verschillende Programma’s in Maarssen

Alles is mogelijk, afslanken, spiermassa, algehele gezondheid verbeteren. De twee meest populaire programma’s zijn:

Body Sculpting Programma is vetverbranden door specifieke krachttraining  voor mannen en vrouwen die slanker, strakker en meer energie willen.  6-8 centimeter van de buik in 8 weken is haalbaar.

Iron Man programma focust op spiermassa met zichtbaar resultaat in de spiegel in 8 weken. Naast spiermassa wordt gewerkt aan een lager vetpercentage voor een duidelijke spierdefinitie.

De trainingen zijn kort maar intens. Ideaal voor iedereen met een drukke levensstijl. Om uw resultaat voor altijd vast te houden leert u hoe u moet trainen zoals professionals trainer. U leert zelf uw schema’s maken. U leert op de juiste manier te eten en veilig te sporten. Dit is een investering in uzelf voor nu en de toekomst.

Ieder programma bestaat uit maat gemaakte trainingen begeleid door Jon Horton persoonlijk. Eliza maakt een voeding analyse. Door deze analyse kunnen we exact aangeven wat u op dit moment tekort komt in voeding. Met makkelijke aanpassingen maakt Eliza voor u een persoonlijk voedingsschema en een levensstijl advies.

Personal Training

Jon Horton Personal Trainer Maarssen heeft een eigen locatie waar u in alle privacy kunt trainen. Op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, dicht bij de A2 voor een goede bereikbaarheid. Alle trainingen zijn 1 op 1 of samen met een partner.

Meer weten? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een proefles. U krijgt een korte training en een persoonlijk gesprek met Jon. Er zijn geen verplichtingen.

maarssen

Request a trial lesson

Send us a message and we will contact you ASAP.

0