google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Dutch Fitness Awards 2017: stem nu op Jon Horton!

Dutch Fitness Awards 2017

Jon Horton Personal Trainer is genomineerd voor de award Personal Trainer van het jaar in de gemeente Utrecht! Deze verkiezing is onderdeel van de Dutch Fitness Awards en wordt jaarlijks uitgereikt. Breng nu je stem uit voor Jon Horton via www.dutchfitnessawards.nl en deel dit bericht met je vrienden!

Vanaf 13 maart kan er worden gestemd voor deze verkiezing. Op 21 mei worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de  Brooklyn Nights Award Show.

Jon Horton en Eliza Mels

Wie nomineerde ons?

Wij werken samen met personal-trainer.nl. Deze site nomineerde een aantal actieve en gerenommeerden Personal Trainers uit het land voor deze nominatie. Wij zijn dankbaar voor de nominatie en deze kans het vak Personal Training extra onder de aandacht te brengen in de regio.

Over Jon Horton

Jon Horton presteerde op wereldniveau als top American Football speler in Amerika, Canada en Duitsland en leerde hierbij hoe je een lichaam in optimale conditie kunt krijgen én houden. Jon Horton en Eliza Mels startten 10 jaar geleden samen Jon Horton Personal Training in Utrecht met als doel het beste uit mensen te halen. Meer weten? Bekijk de programma’s.

 

<iframe src="https://www.personal-trainer.nl/trainer/widget/2945/892c3b1c6dccd52936e27cbd0ff683d6"  marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0"frameborder="0" width="280" height="320"></iframe>

0