Jon Horton presenteert: Curved Treadmill Platinum

De Curved Treadmill Platinum is geweldig om maximale resultaten te halen uit de meest korte workout mogelijk!! Less time, more results! Klinkt dat goed? Het is NIET ALLEEN de ideale loopband voor HIIT trainingen, u kunt vetverbranding programma’s doen, kracht training of gewoon een intensieve ochtend wandeling in uw eigen huis.

Professionele kwaliteit

Een normale loopband word aangestuurd door elektriciteit. U beweegt dus eigenlijk maar 50%, de loopband doet al het werk. Bij de Curved Treadmill Platinum is GEEN elektrische aansturing dus nu doet U al het werk. Als u slechts 30 seconden op de Curved Treadmill Platinum loopt voelt u al het verschil. Voor de ervaren sporter is er de mogelijkheid de weerstand aan te passen. Hierdoor kunnen trainingen nog intensiever gemaakt worden en tegelijk gewerkt worden aan spieropbouw.

Doordat het loopvlak gekromd is, is de loopband beter aangepast aan uw normale bewegingen. Dit geeft minder stress op gewrichten en maximale ontwikkeling van spiermassa. De console toont alles informatie die u nodig heeft om uw resultaten bij te houden zoals: Tijd, afstand, snelheid, calorieën, weerstand, hartslag en meer.

Kenmerken

  • Motor loze aandrijving, geen stroom nodig uw lichaam levert alle energie.
  • Gebogen loopvlak met een optimale ergonomie voor een goede looptechniek.
  • Geschikt voor diverse trainingen zoals HIIT, sprinttraining, joggen, wandelen, krachttraining.
  • Met diverse standen voor weerstand, te bedienen met een schakelhendel.
  • Veel hoger calorie verbruik dan elektrische loopbanden.
  • Het loopvlak is soepel en stiller dan andere modellen online verkrijgbaar.
  • Transportwielen voor makkelijk verplaatsen.
  • Nagenoeg onderhoudsvrij.

UNIEK BIJ JON HORTON EQUIPMENT!

1. TEST TRAINING:

Wilt u weten hoe het voelt om te trainen op een de Curved Treadmill Platinum? Ik begrijp dat u niet ongezien, on-getest wilt kopen. Maak daarom een afspraak bij ons in de zaak, in het midden van het land: Utrecht voor een TEST TRAINING. Breng uw trainingsspullen mee en u kunt vrijblijvend een complete training komen doen.

2. OP MAAT GEMAAKTE BEGELEIDING VAN JON HORTON:

Alleen een topproduct kopen is nog geen garantie voor resultaat. En uiteindelijk investeert u in resultaat. Dankzij 13 jaar ervaring als Personal Trainer EN een lange carrière als professioneel topsporter zal Jon u persoonlijk te begeleiden naar uw gewenste resultaten!

HOE? Bij aankoop van de AirBike Platinum en/of de Curved Treatmill Platinum ontvangt u een 3 maanden online trainingsprogramma inclusief persoonlijke online coaching van Jon ter waarde van € 750,00. Bij aankoop van beide ontvangt u zelfs een programma van 8 maanden ter waarde van € 2000,00! WAAROM? Omdat ik geen machines verkoop maar resultaat!

Maak een afspraak voor een TEST TRAINING:

Ik zou graag een TEST TRAINING willen afspreken voor:

AirBike PlatinumCurved Treadmill

Indien je op verzenden drukt zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen om een afspraak te maken!

Curved Treadmill Platinum direct bestellen!

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0