google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

Bikiniproof in 7 dagen!

Met de stijgende temperaturen krijgt plotseling merendeel van Nederland het besef dat de winter niet goed is geweest voor ons figuur. Comfortfood in de koude dagen eist nu zijn tol. In paniek raken over je extra gewicht is eigenlijk het allerslechtste wat je kan doen, want dit kan leiden tot nog meer eetbuien of zelfs depressiviteit. Dus hebben we op het internet gespeurd hoe je binnen no time, en nu dus in 7 dagen, kan gaan beginnen aan jouw bikiniproof body voor in de zomer, zonder je gezondheid in gevaar te brengen!

Maandag: vergeet het opgeblazen gevoel

Iedereen kent wel het opgeblazen gevoel, maar als je dit constant hebt is het een nare bijkomstigheid. Zo zie je er veel dikker uit dan dat je eigenlijk bent. Het is belangrijk dat je op het volgende let:

  • Eet niet te snel;
  • En eet niet te veel;
  • Probeer voor 8 uur ‘s avonds te eten.

Bij eet niet te snel is het vooral belangrijk dat je bewust bent van iedere hap die je neemt. Als je niet te snel eet dan zegt je lichaam vanzelf dat hij vol begint te raken. Dit is dan meteen punt 2 met eet niet teveel. Ook is het belangrijk dat je niet te laat eet. Laat eten kan ervoor zorgen dat je alles moet verwerken wanneer je ligt te slapen en dit gaat over het algemeen langzamer en dit kan zorgen voor het opgeblazen gevoel. Als je goed bewust bent van wat je eet zal je snel van het opgeblazen gevoel afkomen en je dus prettiger gaan vinden in je bikini!

Dinsdag: blijf gehydrateerd

Water water water! Drink water! Wanneer je te weinig water drinkt, dus als je uitgedroogd bent, behoudt je al het water in je lichaam waardoor je er opgezwollen uit kunt zien. Meer water drinken helpt om eventuele gifstoffen weg te spoelen en geeft je een gezonde zomerse gloed. Win-win-win als je het mij vraagt!

bikiniproof

Woensdag: mediteer overgewicht weg!

Huh? Verschillende meditatie coaches zijn er van overtuigd dat jouw ideale lichaam verstopt zit in je geest. Door te mediteren zal dit doel makkelijker te behalen zijn! Dus THINK BIKINIPROOF, BIKINIPROOF, HAMMMMM!

Donderdag: bereid je zon voor op de zon

Iets wat er ook voor kan gaan zorgen dat je beter in je vel komt te zitten is om je lichaam te laten scrubben. Hierdoor worden alle onzuiverheden van je huid verwijdert en verlies je zelfs een deel van je omvang, moet je wel heel goed scrubben hoor! Voordeel van scrubben is dat je ook dieper bruin wordt waardoor je jouw bruine kleurtje langer zult behouden!

Vrijdag: tijd voor een te gekke work-out

Of je dit nu doet met een Personal Trainer of met je vriendinnen. Op vrijdag ga jij een work-out doen waar je jezelf in uitdaagt om zo ver te gaan als mogelijk. Hoge intensiteit trainingen zorgen ervoor dat je niet alleen voor dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten maar ook mentaal! Door veel te sporten zul je merken dat je ‘vetjes’ strakker om je lichaam komen te zitten waardoor jij je prettiger voelt op het strand ook al ben je nog niet maatje zero.

Zaterdag: eet jezelf slim

Let goed op wat je eet. Wanneer je in de avond een etentje hebt zorg dan dat je overdag niet te veel slechte vetten eet. Vaak weet je zelf ook wel wat goed en slecht is voor je lichaam. Let daar extra op want laten we eerlijk wezen over een paar weken moeten we alweer in de bikini!

Zondag: hop van warm naar koud

De traditie van de sauna naar een koud bad komt niet zo maar uit de lucht vallen. Het ritueel van warm naar koud zorgt ervoor dat vermoeide spieren ontspannen, het lichaam sneller wordt ontgift en dat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit is perfect wanneer je bezig bent met afvallen wil je gifstoffen verliezen!

Bikiniproof lukt mij niet alleen

Je bent niet alleen! Het kost een grote vorm van discipline wil je vanaf nu tot aan de zomervakantie bikiniproof worden. Wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt en een GROTE stok achter de deur dan is het misschien een keer een idee om aan een personal trainer te denken.

Jon Horton Personal Training

Wij bij Jon Horton Personal Training in Utrecht zijn er van overtuigd dat wij jou bikiniproof kunnen maken. Naast dat Jon met je gaat trainen zal Eliza, onze voedingsdeskundigen, gaan kijken naar jouw voedingspatroon en jou hierin ondersteunen. Zo wordt je dus van 2 kanten aangestuurd en geholpen om zo het beste en ook snelste resultaat te behalen! Een keertje kijken of een personal trainer iets voor jou is? Neem dan een vrijblijvende proefles! Kijk ook eens naar ons Body Sculpting programma, perfect om bikiniproof te worden!

0
calorieënketo