Jon Horton presenteert: AirBike Platinum

Bij het ontwikkelen van de AirBike Platinum is gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring als professioneel atleet van Jon in het gebruiken van AirBikes. De Airbike geeft u de mogelijkheid diverse soorten trainingen te doen. Van warmups, naar intervaltrainingen (HIIT) tot vetverbranding.

Professionele kwaliteit

De AirBike Platinum is gemaakt van hoogwaardige materialen. De lagers zitten omsloten in een kast waardoor ze perfect op elkaar afgestemd zijn. De AirBike heeft een RIEMAANDRIJVING, GEEN kettingaandrijving. Daardoor is het trainen veel soepeler en is er minder geluid. Dit is hoe top atleten trainen! Het onderhoud aan de AirBike Platinum is laag waardoor deze u uitzonderlijk lang veel plezier gaat geven in het gebruik.

Kenmerken

  • Semi-Professioneel cardiotoestell voor een intense full-body workout voor vetverbranding, kracht en uithoudingsvermogen
  • Deze 47 kg zware AirBike Platinum biedt maximale stabilitiet.
  • Steviger uitgevoerd dan vergelijkbare modelen verkrijgbaar online
  • Zware handgrepen voor intense trainingen
  • Eenvoudig instelbaar voor mensen van alle lengte en gewicht
  • Uw eigen energie beweegt de machine, niet elektriciteit. Daardoor heeft u vele malen meer resultaat in een vele kortere trainingstijd.
  • Het display toont tijd, afstand, snelheid, tempo, calorieverbruik, vermogen, hartslag en intervallen
  • Transportwieltjes onder het toestel zorgen ervoor dat de AirBike Platinum eenvoudig te verplaatsen is.
  • GEEN kettingaandrijving, het is een professionele uitvoering met riemaandrijving
  • Uitgebreide garantie van 2 jaar

UNIEK BIJ JON HORTON EQUIPMENT!

1. TEST TRAINING:

Wilt u weten hoe het voelt om te trainen op een de AirBike Platinum? Ik begrijp dat u niet ongezien, on-getest wilt kopen. Maak daarom een afspraak bij ons in de zaak, in het midden van het land: Utrecht voor een TEST TRAINING. Breng uw trainingsspullen mee en u kunt vrijblijvend een complete training komen doen.

2. OP MAAT GEMAAKTE BEGELEIDING VAN JON HORTON:

Alleen een topproduct kopen is nog geen garantie voor resultaat. En uiteindelijk investeert u in resultaat. Dankzij 13 jaar ervaring als Personal Trainer EN een lange carrière als professioneel topsporter zal Jon u persoonlijk te begeleiden naar uw gewenste resultaten!

HOE? Bij aankoop van de AirBike Platinum en/of de Curved Treatmill Platinum ontvangt u een 3 maanden online trainingsprogramma inclusief persoonlijke online coaching van Jon ter waarde van € 750,00. Bij aankoop van beide ontvangt u zelfs een programma van 8 maanden ter waarde van € 2000,00! WAAROM? Omdat ik geen machines verkoop maar resultaat!

Maak een afspraak voor een TEST TRAINING:

Ik zou graag een TEST TRAINING willen afspreken voor:

AirBike PlatinumCurved Treadmill

Indien je op verzenden drukt zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen om een afspraak te maken!

AirBike Platinum direct bestellen!

Vraag een proefles aan

Stuur ons een kort berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0