google-site-verification=w4Br7GQUd0NdM5yhAFDOOmyGz4weRTNFeQAcxsC10jc

5 regels voor het vinden van jouw personal trainer!

Personal trainers, het worden er steeds meer, de één kan nog zo goed aangeschreven zijn maar hoe weet ik dat zeker? Wanneer je onze regels volgt zal je een goede personal trainer vinden die ook nog eens bij jou persoonlijkheid past.

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om fit te gaan worden, je weet dat je dit niet alleen kunt omdat je hier gewoon niet voldoende verstand van hebt. De eerstvolgende stap is het zoeken naar een personal trainer. Maar bij het intoetsen van “Personal Trainer” in Google zie je dat er wel een miljoen personal trainers zijn die jou willen helpen. Hoe maak je ondanks het grote aanbod alsnog de goede keuze?

Een personal trainer is over het algemeen een stukje duurder dan gewoon buiten hardlopen of een sportschoolabonnement daarom is het super belangrijk dat je de juiste personal trainer kiest!

Start jouw zoektocht

Personal trainers kunnen overal worden gevonden, wat goed nieuws is maar ook slecht nieuws. De meest makkelijke manier is eigenlijk om bij je eigen sportschool te kijken. De meeste sportscholen hebben vaak een leger aan personal trainers die je graag willen helpen. Wil je liever thuis trainen dan kun je op Google Personal trainer en jouw locatie invullen en dan krijg je waarschijnlijk een groot aanbod aan trainers. Nu dan onze regels om ervoor te zorgen dat jij de BESTE personal trainer vindt!

  • Wees zeker dat jouw personal trainer gecertificeerd is: belangrijk natuurlijk dat de personal trainer weet wat hij/zij aan het doen is. Een zeker certificaatje is dan ook wel mooi meegenomen.
  • Weet wat jouw motiveert: jouw trainer moet goed weten hoe jij gemotiveerd wilt worden. Wil je een drill sergeant naast je hebben staan of liever de zachte aanpak. Dit kan je allemaal bespreken en is belangrijk dat dit duidelijk is voordat je begint.
  • Vraag naar bewijs: andere resultaten van cliënten zullen uiteindelijk bewijzen hoe goed deze trainer is. Wanneer een trainer geen bewijzen heeft dan moet je je afvragen of dit wel de beste fit is voor jou.
  • Definieer speciale behoeftes: heb je last van je knieën, enkels, hamstrings? Last van hartproblemen? Vertel dit aan jouw trainer zodat ze hier beter op kunnen inspelen!
  • Neem je tijd: je wilt misschien wel snel afvallen maar je legt de gezondheid van jouw lichaam in andermans handen. Het is dus belangrijk dat je hier de beste persoon voor zoekt!

Nu kan je een goede PT vinden!

Wanneer je ervoor zorgt dat je de bovenstaande regels opvolgt wanneer je op zoek gaat naar een personal trainer, kan het bijna niet anders dan dat je een goede FIT vindt. Bij Jon Horton vinden wij het vooral belangrijk dat we resultaten kunnen laten zien zodat jij daadwerkelijk weet wat je kunt bereiken.

Ben je opzoek naar een Personal Trainer in de regio Utrecht? Zoek dan niet verder! Vraag hier een gratis proefles aan!

dingenawkward