3 redenen waarom jij zou moeten trainen met een Personal Trainer

Ben jij gemotiveerd genoeg om zelf iedere week minimaal 3 keer te gaan sporten? Weet jij de voordelen van een Personal Trainer? Waarom zou je met een Personal Trainer veel verder komen? De begeleiding van een personal trainer kan een grote toegevoegde waarde bieden, zoals onder andere meer motivatie en een persoonlijke aanpak. Wij hebben drie redenen voor jou opgeschreven waardoor jij misschien gaat overwegen dat een PT ook wel eens wat voor jou zou kunnen zijn. 

Faster to your goals! 

Tuurlijk kan je zelf ook al veel doen, regelmatig sporten, op je voeding letten etc. Maar ondanks dat kan het zijn dat je toch je doelen niet behaald. In het begin zag je dat je wat kilo’s verloor en dat je conditie verbeterde maar op een gegeven moment zie je helemaal geen vooruitgang meer. Dit is ontzettend frustrerend en kan er dan voor zorgen dat je afhaakt en helemaal niet meer in de buurt komt van jouw doelen. 

Een PT helpt je door o.a. te kijken naar jouw huidige manier van trainen. Dit zal dan worden aangepast zodat er sneller resultaten gehaald kunnen worden en waardoor jij constant gemotiveerd zult blijven.

Het voordeel daarbij is dat een PT naast je staat tijdens het sporten en geloof me zo kun je niet van de 20 push-ups een paar minder doen. Nee een PT is er voor jou om jou te pushen tot het uiterste. En dat is toch wat we willen? Je zult dus je grenzen verleggen en meer uit je trainingen halen doordat je een PT naast je hebt staan! 

Een goede PT zorgt ervoor dat jij weer gemotiveerd wordt voor het sporten. Het sporten wordt leuk gemaakt en uitdagend, waardoor je er niet elke keer tegenop zit als je weer moet sporten. Kortom, een PT zorgt ervoor dat jouw work-out effectiever, leuker en resultaatgerichter wordt! 

A perfect start!

Wanneer je hebt besloten om echt hard te gaan sporten kun jij veel hebben aan de begeleiding van een PT. Want weet jij dan waar je moet beginnen? Als je een sportschool binnenloopt zijn er verschillende apparaten en gewichten, nogmaals, waar moet je beginnen? 

Een PT maakt voor jou een op maat gemaakt trainingsschema en helpt jou ook met voeding. De work-out zal precies zijn afgestemd op jouw lichaam en zullen je helpen om jouw doelen te kunnen bereiken. Of het nou spiermassa is of afvallen! 

Onder begeleiding van een PT leer je hoe je moet sporten, ook voor wanneer je het later zelf moet gaan doen. Je leert de juiste technieken en wordt door een PT op weg geholpen, zo kun jij na enkele weken de sessies gewoon zelf doen. 

Time for something new

Wanneer je wel al een tijdje naar de sportschool gaat, maar niet meer het plezier er uit haalt zoals je dat vroeger deed, ook dan kan een PT een oplossing zijn voor jou. Wanneer je in een sleur komt zal jouw work-out snel saai worden en zie je hier geen uitdaging meer in. Zo wordt het alleen maar moeilijker voor jezelf om naar de sportschool te gaan. Vaak kies je toch voor de makkelijke oefeningen waardoor je ook minder resultaat zult zien. Een PT zorgt voor verandering en uitdaging! 

De Personal Trainer zal je nieuwe oefeningen geven en zorgen dat je weer volop in de motivatie komt. Je kunt nieuwe doelen stellen en nieuwe oefeningen doen om snel resultaat te gaan zien. Zo krijg je de smaak weer snel te pakken en kan je daarna zelf weer hard aan de slag! 

En? Denk je na het lezen van deze blog dat een Personal Trainer de moeite waard is? Bij Jon Horton Personal Training in Utrecht helpen wij jou graag met een op maat gemaakt trainingsschema inclusief voedingsschema. Kom jij een keer bij ons voor een GRATIS proefles? Schrijf je hier direct in! Wij hopen je graag een keertje te zien! 

Voor vragen over ALLES op het gebied van Personal Training kun je ons even contacten via onze contact pagina! Wij helpen jou graag! 

Wil je Jon Horton op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram!

0
Personal Training